Vancouver en Hemlock Valley
Hoi allemaal,
Nou ... van San Francisco zijn we via de kust terug gereden naar LA. In LA hadden we nog 2 dagen en die een beetje rondhangend door gebracht. Zondag nacht om half 3 richting het vliegveld vertrokken en de vlucht van 6 uur naar Canada opgestapt.
Rond een uur of 11 bij het hotel aangekomen en even lekker geslapen en een beetje de stad verkent. Het was erg koud en regenachtig maar de stad op zich was erg leuk. Veel geshopt aangezien de kleding die we bij ons hadden echt niet warm genoeg waren. Voor de rest niet veel ondernomen in Vancouver. Er was wel het een en ander te doen maar me moesten erg wennen aan het weer en het gaf ons niet veel motivatie om iets te doen.
Ik ben gister in de bus gestapt en richting Chilliwack gereden. Daar stond Lincoln me op te wachten, ik ken hem vanuit Alice en hij woont hier nu in Canada. Naar boven gereden naar een skiresort Hemlock Valley. Daar een beetje rondgehangen met de staff en het resort bekeken.
Vandaag een lange wandeling op sneeuwschoenen gemaakt over de skiroutes. Alle routes zijn nu nog gesloten want er ligt wel al een hele hoop sneeuw maar het moet eerst uitgewalst en afgevlakt worden. Mooi voor ons want we konden lekker rond wandelen. Het was nog wel een hele workout, heel zwaar om met die schoenen zo door de sneeuw te ploegen maar wel ontzettend leuk en prachtige uitzichten :)
Morgen stap ik weer de bus op om Trish te ontmoeten in Penticton. Yeey. We hebben al onze tijd al helemaal volgepland dus moet helemaal goed komen. Veel te doen.
Veel liefs en tot gauw. xxx