Daisykomtnooitmeerterug.reismee.nl

Jawel, hier ben ik weer :)

Hallo jongelui,

Hier weer even een updatetje!!!! :)

Ben inmiddels weer terug in Alice Springs voor een paar weekjes om al mijn vriendjes en vriendinnetjes hier nog even te zien voordat ik dan voor een zeer lange tijd het land ga verlaten (ik zeg niet voorgoed, want weet zeker dat ik ooit wel weer terug kom naar australie).

Op 14 november is het dan zover en zullen Angus en ik naar Canada vliegen. We zullen een stop van 3 weken maken in Los Angeles en dan vliegen we door naar Vancouver.

Dat is zo'n beetje het enige wat vast staat. Geen plannen of iets dergelijks. We zien wel waar de wind ons naartoe blaast. Ik wil natuurlijk Trish gaan opzoeken want dat is dan toch wel 1 van de redenen dat ik naar Canada toe ga en we zien wel wanneer dat is. Zij woont op het moment in Kelowna, B.C. dus ik zal langzaam maar zeker mijn weg daar naartoe vinden. Of Angus meekomt of dat hij zijn eigen weg volgt is nog niet zeker. Zoals ik al zei, geen plannen.

Heb 2 jaar en 2 maanden in Australie rondgehangen en onwijs veel geleerd en meegemaakt. Dingen gedaan waarvan ik achteraf dacht....ben je gestoord??...maar ook daarvan weer onzettend veel geleerd. Wat zo'n ander land, andere mensen en culturen je toch bij kunnen brengen. Voor een paar ontzettend geweldige bazen gewerkt ... ook voor gestorde apen ... maar heb het ontzettend getroffen met mijn werkgevers.

En vriendschappen .... daar kan ik dan wel weer 30 hoofdstukken vol van schrijven. Wat bestaan er toch geweldige mensen over de hele wereld, want je ziet ze van alle werelddelen als je zo door het backpackers land 'backpacked'. Zoveel lieve, leuke en gestoorde (in a good way) mensen ontmoet en vriendschappen voor het leven opgebouwd. Wat kan je je rijk voelen als je de juiste mensen om je heen hebt.

Maar tijd om dat nu achter mij te laten en het zelfde aan de andere kant van de wereld te gaan vinden.

Dit even voor nu, zodra mijn avontuur start horen jullie het ....

Veel liefs en een dikke knuffel !!

Jenn

Geweldig Dais, wat een ervaringen.

Zo rijk.

Love you!!!

Kiki Schipper

Fijn om weer even van je te horen Daisy.
Heerlijk om zo in het leven te staan. Geen gedoe je gaat er gewoon voor. Een mooier doel in het leven kun je niet hebben.
Ik hoop dat je in Canada net zo gaat genieten als in Australië.
IK wens je alle goeds toe. Veel liefs en we blijven je volgen, dikke kus Kiki

Mama en Papa

Hey lieverd, ik heb je vandaag al gesproken, maar toch nog even een berichtje van ons. Wij vinden het heel stoer van je dat je het avontuur weer gaat opzoeken. Super veel plezier met Angus de Pangus in LA en wij hopen dat Canada je net zo goed zal bevallen als Alice. Alhoewel ...... Als dat zo is kom je natuurlijk nog laaaaaaaang niet naar huis hihi. Go for it girl, houden super veel van je, dikke kussen van je papa en mama.

Debby Martinez Boitel-Knol

Lieve Dais,
Wauw je avontuur in Australie zit er weer bijna voor je op, maar een nieuwe lonkt alweer aan de horizon. Heel veel plezier in the USA/ Canada straks, dat je maar weer zo'n toffe tijd tegemoet gaat met nieuwe gezichten en indrukken!
Groeten van ons allemaal uit Hoorn

Twan Milan Dop

Hoi tante Daisy,

We zijn blij dat alles goed met je gaat en dat je het zo leuk vindt daar! Papa en mama zeggen dat er nog een heel leuk land is waar je ook heel leuk vakantie kan vieren, iets van Nederland.... ;)

En dat is echt waar hoor want ik ben daar ook al op vakantie geweest met jouw papa en mama! 300 keer van de wildwaterbaan in Center Parcs, ik hou opa en oma jong en hip met mijn no-fear-attitude :) (heb ik niet van mama inderdaad...) Die durft alleen van de glijbaan in het pierenbadje ;)

Zullen we gauw weer eens skypen? Dan kun je zien dat ik al een echte peuter ben geworden met stoere haartjes met gel :)

Veel plezier in Canada, goede reis en tot snel!

xxx

Twan

Arna

Hey doppie,
Leuk om weer je avonturen te lezen.
Heel veel plezier in canada en hopelijk hou je ons dan ook weer op de hoogte via de webblog.
liefs Arna en kusjes van de twins en ook van Mike uiteraard

vera knol-stork

lieve daisy, een goede reis straks en op naar het volgende avontuur. Lijkt me ook weer een geweldig land.
Geniet ervan en tot mails, groetjes van alle "knollies"

Ineke Altena

Ha Daisy,
Weer nieuwe belevenissen lees ik. Canada, ook weer een land met onbeperkte mogelijkheden. Leuke foto's ook. Zo kunnen we het een beetje meebeleven. Veel plezier en geniet ervan.
gr.Ineke

Je lievelingsbroer

He zus! Nou eindelijk schrijft die trouweloze hond (zijn je eigen woorden he!) weer in haar reisblog! Leuk om weer even wat te lezen van je. Toffe foto's hoor! Gaaf man zo'n helivlucht! Hoe vet! Was het niet eng? Het lijkt wel een mug man dat ding! Een vet klein ukkie, ik had bij jou toch wel een wat groter exemplaar bedacht!:) haha

Ben je al aan het aftellen? Nog 13 dagen en dan is het zover! Dan ga je weer op naar een nieuw hoofdstuk in je mooie reis! Ik ben heel benieuwd hoe je het gaat vinden in Canada. Het lijkt me een overweldigend land, maar als je Australie gewend bent, zal het misscihen wel meevallen. Ik bedoel.... kijk ons... in dat kleine, koude, platte kikkerlandje! Whaha

We moeten binnenkort maar weer even op de skype! Ik las hierboven dat Twan dat ook al een goed idee vond! We kijken nu afleveringen van Bumba in Australië. Leren we hem waar je bent en wat je daar allemaal hebt. Hij kan nu al Didgeridoo zeggen! Vet he! Whaahaha nee hoor grapje. Maar hij praat wel al lekker veel nu.

Nou verder hebben we afgelopen weekend opa's verjaardag gevierd en dat was erg gezellig. Lekker met z'n allen naar het bos in Castricum. Lekker geluncht.

Verder hou ik mijn berichtje maar kort. Anders lijkt het alsof ik zo veel schrijf...

Ik hou van je en tot snel! Dikke x Pook

marian bleeker

Hey Daisy. Al ruim 2 jaar (of 3? ben de tel een beetje kwijt) geleden dat je mijn haar 'opgefluft' heb! Ik mis dat wel hoor! Vind het echt superstoer dat je zo lekker je weg gaat en je hart en gevoel volgt. Ik denk dat veel mensen dat willen en maar weinig mensen dat durven. Petje af dus! En nu naar Canada lees ik. Heel veel plezier en heel veel succes. Ik wens je toe dat het je brengt wat je ervan verwacht. Dikke kus, Marian

Margareth

Lieve,lieve schat, wat geweldig die heli, lijkt me zo super om dat mee te maken en dan dat uitzicht...kan inderdaad niet met foto's over gebracht worden, maar geeft ons toch een idee, het staat bij jou op je net vlies en vergeten doe je dit [met zo veel andere geweldige ervaringen] natuurlijk nooit, erg fijn dat het je goed gaat lieverd en wij hopen dat er nog heel veel fijne,mooie en gezellige momenten voor je gaan komen en dat je nog veel meer lieve mensen mag ontmoeten, want liefde heb je toch ook nodig waar je ook bent , van onze kant krijg je in ieder geval alle liefs van de hele wereld. XXXXXXXX

Karin aberkrom

Hoi Dais.Wat een avonturen zeg.idd de helicopter vlucht geweldig dat je dat durft.Nou xxx hoop snel iets te lezen van je volgende avonturen .

Karin aberkrom

Geweldig trots op mijn nicht.xxx