Daisykomtnooitmeerterug.reismee.nl

Alice Springs deel 582!!!

Hallo luitjes,

Hier weer wat info uit verweggiestan. Inmiddels terug van mijn Bali tripje waar ik mijn paps en mams ben tegen gekomen. wat een toeval zeg. Hadden we niet verwacht

Laughing

We hebben een onwijs leuke tijd gehad en het was erg leuk om na zo'n lange tijd elkaar weer te zien. Lekker bijgekletst en geteut. Vaders heeft wat gesurfd, moeders is bijna verzopen en we hebben een aardbeving gehad. Heel wat avonturen dus.

Was super leuk om mijn Bali-vriendjes weer te zien. Ze vonden de pepernoten er lekker en intressant.

Op dit moment ben ik weer voor een paar weekjes terug in Alice Springs, even wat centen vergaren om vervolgens weer verder te gaan reizen.

Het is nog niet 100% zeker maar de kans is groot dat ik samen met Leah kerst en oud en nieuw in Indonesie zal vieren met haar ouders. Die wonen in Indonesie en we vonden het allemaal wel een goed idee als we dat even met zijn alle gaan beleven.

Ik zal terug vliegen naar Australie om vervolgens langs de Oostkust te gaan reizen.Weet nog niet zeker hoe, auto, bus, liften ... maar dat zie ik tegen die tijd wel. Ik heb wat vriendjes langs de kust zitten dus die zal ik gaan op zoeken.

Ik zal proberen van de week even wat fototjes op de site te zetten.

Tot snel weer.

Dikke kus

Mag.

Hallo lieve schat,
Wij hebben alle ervaringen op Bali al lekker door gesproken met je paps en Mams en ze vonden het geweldig,[ op die bijna verzuip partij na natuurlijk ] maar vooral dat weerzien van jou, hun heerlijke kind weer even te voelen en ruiken.

Zou wel enorm leuk zijn zeg met de feestdagen in Indonesie, beetje in familie sfeer, lijkt toch wel erg gezellig voor je, geweldig zo veel plannen en nog veel te gaan, jij hebt die tijd wel nodig lief,wil je alles doen wat er in dat mooie koppie van je zit.

Wij wensen je natuurlijk weer enorm veel gezelligheid en heel veel liefs toe.

Vanuit Volendam, een hele DIKKE pakkerd. XXXXXXX

kiki

Hoi Lieverd
Leuk zo'n tijdje weer met Men en Stef door te maken hé.
Je moeder vond je helemaal de " oude" Daisy.
Aangezien wij daar heel erg gek op zijn zijn wij dus ook weer gerustgesteld. Leuk dat je daar zo lekker geheel je eigen gamg gaat.
Hier gaat alles zijn gangetje. Yara heeft haar rijbewijs en ik heb zo nu en dan een kleine hartverzakking.
Maar eerlijk is eerlijk ze rijdt best goed. Morgen start ze bij Intratuin in het eetcafe. Die is voorlopig dus ook weer onder de pannen. Veel liefs vanuit het inmiddels koude Holland. Dikke kus Kiki

Papa

Jaja de griezelverhalen van Bali, het was me wat. Maar buiten die ervaringen was het toch onvergetelijk. Heerlijk om weer een paar weken bij je te zijn. We kunnen er weer een half jaartje tegen.
Lekker om met kerst weer terug te gaan. Het zal wel een aparte ervaring zijn om met de kerst in 30 graden te zitten. Ga je nog verkleed als kerstman haha...wel warm hoor zo'n pak.
Nou ja dan ben je wel helemaal uitgerust om aan het laatste deel van de reis te beginnen, de Oostkust.
Geniet er van xxxxxxxxx

Mama

Ja lieverd, ik heb nog steeds nachtmerries van die verdrinkpartij. Bleh. Verder alleen maar mooie dromen gelukkig. We hebben het inderdaad geweldig gehad samen met jou in Bali. Toen we je voor het eerst weer zagen viel het ons op dat je helemaal geaard op je voeten stond en dat je er zo gelukkig uit zag. Fijn om te zien en om te weten. Veel mooie herinneringen om weer een jaartje op te teren. We hopen voor je dat al je plannen door gaan en we zijn blij dat we je Nederlands weer een beetje hebben opgevijzeld want je wordt wel een beetje een "Aussie". Werk ze maar weer zodat je daarna je reisplannen door kan laten gaan. Houden van je, dag lieve schat.

Jenn

Lieve lieve Dais,

Wat geweldig om te lezen dat je het zo naar je zin heb en dat je de ''oude'' dais weer bent geworden, snap helemaal wat ze bedoelen. Had niet gedacht dat je helemaal naar de andere kant van de wereld moet om je geluk en jezelf te vinden maar ik vind het heerlijk voor je. Mis je enorm, maar vind het geweldig dat je zo gelukkig bent! Dikke Dikke kus en knuffels knuffels

vera knol-stork

daisy, jullie hebben wat meegemaakt op Bali!
Gelukkig goed afgelopen... Mooie tattoo die "daisy".
Geniet straks na je harde werken weer van de verdere
avonturen, mensen enz. Heel veel groetjes van de
Knollenfamilie, xx vera