Alice Springs deel 322!!!!
Hallo allemaal,
Nou heb mezelf weer even voor een computer kunnen slepen om jullie op de hoogte te brengen van mijn praktijken.

Ik ben op dit moment weer terug in Alice Springs and loving it. Het is als van ouds en heb het weer erg naar mijn zin. Ik ben aan het werk voor mijn oude baas maar hij heeft Annie'sen een nieuw restaurant geopend. Ik ben nu blijkbaar van barmeisje veranderd in een restaurant-manager. Geen idee wat ik aan het doen ben maar het gaat nog steeds goed

Alice was erg koud toen ik aankwam. Het was winter.........rond het vriespunt snachts. Dus ik MAG zeuren. Maar het begint nu echt weer lekker op te warmen. Loop weer in shorts en hempies rond te rennen. Erg lekker.
Eind september ga ik weer lekker voor een aantal weken naar Bali met een paar geweldige mensen .... en ga vaders en moeders daar ontmoeten. Wat niet geheel onbelangrijk is. Als jullie kado's voor me hebben mogen jullie die best aan hun mee geven hoor

Maar Bali gaat geweldig worden. Heb er onwijs veel zin in. Al mijn Balinese vrienden weer zien en neem er een paar van Alice mee en zie mijn ouders weer. 3 Vliegen in 1 klap. 4 Eigenlijk want het is mijn vakantie.

Ik heb in middels al mijn papieren opgestuurd om in aanmerking te komen voor mijn visa voor een 2de jaar. Bijna zeker dat dat door komt. (Kan natuurlijk altijd nogafgewezen worden maar ga ik niet van uit)Ik zal dus nog wat langer van huis weg zijn. Misschien kom ik wel nooit terug vaders .....

Ik maak verder niet zo heel veel mee, ben erg veel aan het werk wat super is. Heb inmiddels een kamer ineen huis met 2 locale vrienden.Dat is erg prettig. Erg schattig huisje en goede locatie. Hebeen bed van een vriend over kunnen nemen dus heb mijn eigen bed,we hebben een lekkere luie bank in de woonkamer en een hele mooie schone keuken. Kan dus lekker koken wat ik dan ookcontstant doe. Erg leuk.
Nou dat was het wel weer even.
Hou van jullie en tot ooit.
xxxxxxxx
Hai Dais,
wat leuk om te lezen dat je ouders naar Bali komen! En wat gaaf om weer te werken in Alice Springs bij je oude baas en dan meteen als restaurantmanager. Je managed ook alles :-). Ik hoop dat alles goed zal komen met je visa en dat je er nog een tijdje langer daar kan genieten en dat wij natuurlijk weer die leuke verhaaltjes en foto's kunnen lezen/ zien. Heel veel fun eind september in Bali! Veel liefs, Deb, Manu, Esmee en Yaro.
Jeetje Dais, wat een verhaal weer. Ik moest wel even slikken bij de gedachte dat je nog een heel jaar weg blijft... Dat is toch wel verrekte lang zeg! Vond dit al een hele onderneming.
Fijn dat je het weer zo naar je zin hebt in Alice. Ben blij dat je op een leuke en relaxte manier je centjes kan verdienen. Je had het een stuk slechter kunnen treffen! Bijv. kangerooshit opruimen, of erger nog, tandenpoetser op een krokodillen-farm! Whaa
Nee dat is restaurantmanager een heel wat betere titel voor m'n kleine zusje! ;-)
We missen je nog steeds enorm hier! Ik zie op je facebook dat je zo ontzettend aan het veranderen bent! Je gaat zo volwassen worden.... Wordt je eindelijk volwassen mis ik dat! Dat kan toch niet! ;-)
Hoe is het met je sociale contacten daar? Nog een beetje leuke vriendjes en vriendinnetjes nu Trish weg is? Vast wel!?!
Hier gaat alles z'n gangetje. Met Twan gaat het erg goed. Hij huilt niet meer zo en hij slaapt in als een prinsje. Lekker duidelijk allemaal wat ie wil en we zijn alleen maar aan het genieten. Echt een lekker ventje. Oja hij is ook enorm knap! Maar ja dat had je al gezien.
Hij wil graag met je op skype! Kan ie al z'n kunstjes laten zien! En dat zijn er een boel! haha
Nou lieverd we houden super veel van je en hopen je snel te zien op skype en te spreken over de : (komt ie) Mail, skype, sms, hyves, facebook, telefoon en post!
O over post gesproken? Heb je ons pakketje voor je verjaardag nog ontvagen? Hoop het wel!
Je krijgt van ons nog een verjaardagscadeau maar dat kan pas als pa en ma terug zijn van vakantie.
Nou heeeeeeeeeeeeeeele dikke x van Davida, Twan en Maikel
WE LOVE YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wauw doppie, restaurantmanager.
En jeetje dat je nog langer wegblijft. Gelijk heb je hoor!
Alhoewel we je wel missen! We zijn echt blij voor je dat je je roots hebt gevonden.
Hier gaat alles lekker. De kids zijn alweer 2 jaar en roepen 24 uur per dag alleen maar 'nee'. Tja en dat antwoord krijg ik natuurlijk in 2-voud.
Liefs ons 4
Hé Dais,
Hé...grote aap en kleine aap hebben al gereageerd zo te zien...nouja, je had dus net zo goed hier kunnen blijven want ik zit hier ook dagelijks tussen de exotische dieren whaha..nee hoor, mijn schatjes, mijn mannen! Net weer énige foto's van ze naar je gemaild! Tja, nog een heel jaar....het is een heel goed teken natuurlijk: je hebt het onwijs naar je zin en mist ons niet (zo heel erg) maarja...het is voor ons wel een beetje balen natuurlijk! Moet Mike nog een jaar elke maand in doodsangst richting kapper whahaha! Jammer dat het bezoek van je ouders net buiten de schoolvakanties valt...anders had je Mike er in de bonus bij gehad! :) Twannie is nog ff te klein voor zo'n groot avontuur (vinden papa en mama, hijzelf denkt daar vast anders over!) en mama...tja, die moet gewoon werken natuurlijk! (werd ook wel weer eens tijd na het ouderschapsverlof en de zomervakantie....;). Fijn dat je het zo heerlijk hebt daar en dat je het zo goed doet dat je vette promotie hebt gemaakt! ;) Weer een hele fijne tijd en we spreken je gauw!
Hai Daisy
Heerlijk om weer wat van je te horen.
Leuk hoor. Zo te lezen gaat het je allemaal goed af.
Leuk dat je verantwoordelijker werk hebt gekregen.
Leerzaam proces. Yara is vanochtend gezakt voor haar theorie examen. Best een beetje balen want wij gaan komende zondag voor een maand naar Afrika dus moeten het dan maar afwachten of het allemaal gaat lukken.
We hebben veel zin id die reis. Gaan samen met Joke en Fred en een maand is best de moeite. We gaan een verzorgde maar wel avontuurlijke reis maken.
Alle voorbereidingen zijn op orde,koffers zijn gepakt.
Heerlijk dat wordt genieten.....
Veel liefs,denken veel aan je,let op: niet te hard werken,blijf genieten.
Kus Kiki
Helaas hebben wij gisteren een heeeel verhaal hier op je site gezet en toen kon de camping wifi het niet aan, balen. Nou ja, papa had een heel verhaal bedacht en nou weet ie het niet meer, wha wha, hij zit zich rot te prakiseren wat ie nou allemaal er op had gezet. Nou ja, hij schrijft thuis wel weer een verhaal zegt ie. Hij kan het niet op commando;) Ik wel hoor. Fijn lieverd dat je ze geweldige kwaliteiten inzien daar in Australie, heerlijk dat je even goed centjes maakt, had je nodig. Wij kijken enorm uit, zelfs hier op vakantie in Frankrijk, naar onze reis naar Bali. Om jou na 14 maanden weer te zien is zo geweldig!!! Prikken zijn al gehaald, was een eitje, papa viel wel flauw, maar ja het is nou eenmaal een watje. Verder ging het goed. We houden van je en zien je snel, ik verzend het maar nu want straks is de wifi weer pleitte. Dikke kus van ons uit Millau. xxxxx Papa en mama.
Hallo lieve schat, hier weer eens een berichtje van ons,zijn zelf nogal veel weg, met andere woorden we hebben de smaak te pakken, alles weer eens goed doorgelezen van wat je zoal doet en meemaakt en dat ziet er allemaal erg goed uit, wat een enorm fijn vooruitzicht, zowel voor jou en je ouders om elkander eerdaags echt even stevig te omarmen en de nodige dikke smakkerds te kunnen geven,verzacht ook het idee dat je langer wegblijft,alhoewel als jij geniet,genieten zij dubbel, dat is zeker, als ze terug zijn van hun Frankrijk vakantie,maken wij snel een afspraak, dan komen ze samen met je broer, schoonzus en neefje gezellig bij ons op bezoek, anders komt er steeds niets van,lieverd hou je goed,ga fijn door met lekker koken, plezierig werken en fijn genieten, héééé'le dikke KUS van ons, W&M
Hey wiefke! Lachen om op deze manier te lezen hoe het er in Alice aan toe gaat. Wij zijn eergister terug gekomen in Nederland. Meteen een grote welcome home party, dus dat was super. Nu alleen een beetje moedeloos van het weer hier zijn. Steef wil nog steeds het liefst terug maar heeft me beloofd dat we het eerst een half jaar gaan proberen hier. Wie weet zie je ons dus ineens weer verschijnen over een paar maanden! In ieder geval heel gaaf dat Monte's zo goed gaat. Veel plezier weer en dikke kussen aan iedereen! Liefs uit Haarlem!
Hi Dais,
Wat tof dat je nu daar een heel leven heb opgebouwd waar je helemaal happy in bent. En je heb het helemaal alleen gedaan!! Ben echt super trots op je!
Love you, dikke kus en knuffel