BALI
Ok, het is dus bijna onmogelijk om een plek te vinden waar je foto's kan uploaden. Heb daarom even een paar foto'tjes op internet opgezocht van Bali, Legian en Gili Island zodat iedereen een klein beetje een beeld heeft van waar ik op dit moment ben. Whahaha.
Ben op 5 mei van Darwin naar Bali gevlogen. Samen met een hele groep (Trish, Shane, Duffy, Tristan, Jen, Genevieve, Claire, Dildz en Lincoln) Deze groep heb ik in Alice Springs ontmoet en heb bijv. Tristan al eerder vermeld aangezien ik met zijn tour ben meegeweest. Het is echt een onwijs toffe groep en we hebben ontzettend veel lol met zijn alle. Iedereen is lekker makkelijk en gaat zijn eigen gangetje maar ook lekker met de hele groep.
Trish en ik hebben samen met Shane en Duffy 4 dagen een auto gehuurd (E80 met verzekering en al) echt onwijs goedkoop. We zijn van Legian/Kuta naar boven gegaan naar Ubud. Daar in een echt Balinees Homestay overnacht. In Ubud zijn we ook wezen raften. De volgende dag naar de volkaan afgereisd en daar de volkaan beklommen. Vervolgens in Amed in een Bungalow aan het strand overnacht en wezen snorkelen bij een schipwrak. De dag daarop zijn we weer rustig teruggereden naar Legian. Dit was de laatste avond samen met Trish. Zij is op dit moment in Nepal. Ik zal haar voorlopig dus niet meer zien

Aantal dagen wezen relaxen en daarna met de hele groep met de boot naar de Gili Islands gegaan. Dit is dus echt een paradijsje. Onwijs gaaf en zo mooi. Heerlijk relaxen en lekker eten. We hebben met zijn alle een grote boot gehuurd en zijn wezen snorkelen. Schildpadden gezien en zo'n beetje elke tropische vis gezien die er bestaat.
De rest is nu op een 4-daagse boot trip en ik ben lekker achter gebleven op het eiland. Heb vandaag mijn eerste yoga sessie achter de rug. Was blij dat ik al mijn andere yoga sessie's had gedaan zodat ik een mooi ondergrondje had. De instructrice had een paar aanpassingen in mijn houding dus het was helpzaam om de sessie te volgen.
Nou jullie zijn weer een ietsie pietsie op de hoogte van mijn hoe en wat. Ik zal mijn zoektocht naar een plek om mijn foto's te uploaden blijven.
Veel liefs en een dikke kus.
p.s. de foto's zijn dus niet van mij maar van het internet afgehaald.
Hey lieverd, joh ik wist niet dat Trish haar own way ging volgen, jullie zijn best vet lang samen geweest dus het zal je zwaar vallen...of is het wel weer even fijn om op je zelf te zijn? Ach zo te zien heb je afleiding genoeg en zit je werkelijk op de meest nare plek die je hebt kunnen uitzoeken in de wereld. Dat je nog niet naar huis wil snap ik echt niet. Heerlijk dat je zo een gezellige groep om je heen hebt lieverd, nou geniet er maar van en we mailen. Dikke kus mama.
Hallo lieve zielige schat van me, wat vind ik het toch verschrikkelijk wat je allemaal MOET meemaken, al deze narigheid en dan nog langer dan eigenlijk de bedoeling was, walgelijk gewoon,al die vervelende mensen om je heen, hele nare dingen ondernemen, afschuwelijke omgeving, alles gejaagd, slecht eten en drinken, nou ik begrijp het hoor! wij allemaal trouwens, wij benijden je dus echt niet en snappen dat je door een hel gaat.....gelukkig kom je toch weer een keer thuis en kan je al die narigheid ons allemaal in kleuren en geuren vertellen, we houden dan onze zakdoeken bij de hand, zoveel rottigheid, wat een mens toch kan meemaken, nou lieverd maak er nog maar het beste van, wij zijn er straks om je op te vangen en dan kan je is lekker uithuilen, voor nu hele dikke KUS, we houden van je, XXXXX STERKTE!!!!!!!!!
Mag.
lieve daisy, ja wat een heerlijk gezicht die mooie stranden, straks maar laten zien op jouw foto's..
wij waren op kos en daarbij vergeleken bijna geen strand, koud water en veel wind. op bali zal het wel lekker van temperatuurtje zijn. vermaken zal je je
daar vast met iedereen. veel plezier, avontuur,gezelligheid enz. xxx vera
Heerlijk zo'n leventje!
Fijn dat je zo genieten kunt.
Hier is het heerlijk saai maar........dat is niet erg.
Ook daar kun je weer van genieten.
Veel liefs, Kiki
Hey Dais zo te lezen vermaak je je nog steeds prima daar :) heerlijk meid om zo te kunnen genieten! Hier in NL is het ook lekker weer geweest met 25 graden maar het is nu weer een beetje omgeslagen en het regent van tijd tot tijd, wel lekker voor de plantjes! Ik heb inmiddels ook weer een baan gevonden en ben weer lekker aan de slag als receptioniste :) wat doe jij nu om geld te verdienen, je spaarvarken is ook een keer leeg natuurlijk..! Veel plezier op Bali met al je lieve en leuke vrienden! Het is goed om te horen dat je nog altijd geen heimwee hebt maar wat wil je in zo'n omgeving met zulke leuke mensen :) :) Dikke kus XXX
Hoi zus,
Nou fijn te lezen dat alles weer lekker gaat.
Jammer dat Trish weg is :( Wel jammer als je iemand tegen komt met wie je het zo goed kunt vinden en dan afscheid moet nemen. Maar ja, je bent met zoveel mensen! En Tristan kan je vast een schoudertje aanbieden om lekker op uit te huilen? Of is het niet Tristan? Is het dan misschien henk? Of Piet? Nou ja, mannen genoeg denk ik! haha Wel leuk voor Trish dat ze naar Nepal gaat. Maakt ze een wereldreis ofzo? Dat ligt nou niet echt in de buurt?
He wat voor boot hebben jullie gehuurd dan? Klinkt goed! En ik ben wel jaloers hoor, lekker snorkelen en allemaal mooie visjes kijken! Zit ik hier in m'n zielige aquariumpje te staren! :)