Alice Springs deel ... ???
Hallo allemaal,
Aangezien jullie allemaal zo aan het zeuren zijn voor een nieuw verhaaltje heb ik maar een gaatje in mijn drukke rooster vrij gemaakt om maar weer is wat te schrijven. Hihi.
Ik ben nog steeds lekker aan het werk in Alice Springs en heb het nog steeds onwijs naar mijn zin. Gelukkig. We (Trish en ik) zijn erg druk bezig onze plannen aan het maken voor onze volgende trip en het voort zetten van mijn trip. Erg spannend maar ook erg verdrietig om Alice springs en al mijn vriendjes en vriendinnetjes achter te laten. We gaan samen met Jesse (vriendje die ik in Adelaide heb ontmoet) omhoog richting Darwin om vervolgens W.A. (west australie) te gaan ontdekken. We eindigen in Perth waar we in het huis van een kennis kunnen. Gratis en voor niets. We mogen alles van hem gebruiken en hij heeft veel vrienden daar die ons mee op pad kunnen nemen. We gaan lekker surfen en 4wheel-driven.
Ik zal vanuit Perth naar Darwin vliegen op 4 mei om vervolgens van Darwin naar Bali te vliegen. Daar tref ik zooitje vriendenvan hier (Alice Springs) en gaan we surfen en Indonesie verkennen. Heb ik echt onwijs zin in. We zullen een maand door Bali en de rest van Indo trekken om op 5 juni weer terug naar Darwin te vliegen. Ik weet nog niet zeker wat ik dan zal doen. Misschien ga ik weer terug naar Alice voor een tijdje om te werken en anders zal ik de Oostkust van Australie gaan doen....maar dieplannen staan nog niet in cement dus dat zie ik allemaal dan wel.
Verder heb ik hier in Alice niet zoveel mee gemaakt. We hadden met Valentijn een chocolade lunch gegeven en iedereen is even langs geweest, dat was dus erg geslaagd en verder zijn we lekker aan het feesten en relaxen. Heb onwijs veel leuke mensen om me heen en ben lekker happy.
Heb echt een onwijs goede tijd samen met Alex en Trish, mijn huisgenoten en heb ook onwijs veel nieuwe reisplannen gemaakt met iedereen. Heb de reisbug dus goed te pakken. Hihi.
Begin zo afentoe toch wel wat dingentjes van thuis te missen. Maar niet zo erg dat ik naar huis wil hihi.
Ik zal proberen van de week weer even wat foto's te plaatsen.
Love you aaaaaall.
Dikke kus
gaaf daisy, ja reizen is geweldig en je hebt veel leuke mensen leren kennen. Voorlopig ben je nog niet klaar met de avonturen, geloof ik.
Veel plezier nog en de groetjes van alle "knollies"
Hé lieverd, wat een fijn verhaal weer. Ja ,wij blijven vanzelfsprekend via hotmail uitstekend op de hoogte van je wel en wee, maar zoveel vriendjes van jou natuurlijk niet. Er zijn hier heel veel lieve mensen die zeer in jouw wel en wee geïnteresseerd zijn en enorm met je meeleven. Dus af en toe een leuk verhaal is erg fijn. En tevens de foto's want die vertellen misschien nog wel meer over hoe je het naar je zin hebt. Blijf jij maar lekker rondreizen en geniet er van. Thuis is er over een jaar ook nog wel. Dikke kus lieverd van mam en pap.
Hoi Daisy,
Wat heerlijk dat je zo geniet van alles ! Heel erg leuk !
Veel plezier op Bali....ook al zo mooi en prachtig. Ik weet zeker dat je het daar ook geweldig vindt.
Tot ( ooit ?) ziens,
Richard en Karin
Dag Daisy
Wij komen net terug van de wintersport.
We hebben het heerlijk gehad. Redelijk goed weer en perfecte sneeuw. Mocht ik vallen dan land ik zacht dus ben minder bang.
Rixt en Yara hebben lekker gesnowboard en ze zagen er proffesioneel uit.
Leuke foto's gemaakt. Kortom we hebben weer heerlijk genoten. Zo te lezen geniet jij ook volop. Leuk al die contacten die je hebt opgebouwd. Je gaat zo te zien weer een leuke tijd tegemoet. Tja en dat je af en toe kleine dingen mist vanuit Nederland dat is logisch.
Dat hoort erbij. Maar eerst nog lekker lang genieten.
Veel liefs, Kiki
Hey Doppie,
Leuk om weer reisverhalen te lezen.
En erg leuk dat je weer foto's erop hebt gezet.
Echt super te lezen en te zien dat je het zo naar je zin hebt!!
Hier gaat alles z'n gangetje. Met de girlies gaat ook alles lekker. Ze gaan sinds 1 januari naar kinderdagverblijf en niet meer naar gastoudergezin. Dus dat betekent dat ze regelmatig ziek zijn, met al die loslopende bacteriebronnetjes daar. :-).
Veel plezier nog daar.
Dikke X Arna
Hey Doppie,
Leuk om weer reisverhalen te lezen.
En erg leuk dat je weer foto's erop hebt gezet.
Echt super te lezen en te zien dat je het zo naar je zin hebt!!
Veel plezier nog daar.
Dikke X Arna