Daisykomtnooitmeerterug.reismee.nl

Alice Springs !!!

Hoi Allemaal,

Nou heb niets anders mee gemaakt dan werk dus kan niet veel vertellen maar aangezien iedereen maar blijft zeuren om een nieuw verhaaltje zal ik maar weer even wat van me laten horen.

Ik ben dus super veel aan het werk. Maak ongeveer 50 a 60 uur per week. Het is erg veel maar heb het onwijs naar mijn zin. Begrijp me niet verkeerd. Plus het geld stroomt lekker binnen. Nooit verkeerd.

Werk nu veel achter de bar, erg leuk. We hebben een leuk team. Verder doe ik van alles wat. Smorgens kamers schoonmaken en bedden opmaken (lees: goede workout) smiddags receptie en dan savonds keuken of bar tot laat. Erg divers.

Alice Springs op zichzelf is niet erg boeiend. Schijnt wel erg mooie natuur om Alice heen te zijn. Binnenkort maar is gaan bekijken. Heb gister lekker CupCakes gebakken. Erg leuk om weer even wat te kokkerellen.

De temperatuur is gelukkig weer ietsjes gedaald. Het is nu een fijne 25, 30 graden i.p.v. 40 graden. Dus dat is fijn. 40 Graden is eeeeerg warm.

Laughing

Ik kan mijn foto's hier niet uploaden helaas. Jullie zullen daar dus nog even op moeten wachten.

Nou dat was het weer even voor nu. Tot volgende keer.

Dikke kus en veel liefs.

Kiki

Hé slome! Je gaat toch niet echt hard werken?
Moet je daar nu echt voor naar Australië. Had je hier ook kunnen doen. Nou ja,zorg er in ieder geval voor dat het geen gewoonte wordt. Dikke kus, Kiki

vera knol-stork

hai daisy, maar goed dat de temperatuur wat gedaald is met dat werken van jou! Wordt het wel weer tijd om even de omgeving te bekijken. Hier is het aan het sneeuwen en nog wit met wat ijs op de sloten...
Puinhoop op de wegen... Wel weer leuk, maar wennen aan de kou. Denk aan de temperatuur daar.
Lieffie werk ze (niet te hard) en wij zijn in gedachten bij je, groetjes van de hele familie Knol xxx
Vera

Mama

Hallo lief kind, ik heb je niet verkeerd begrepen hoor, ga jij maar lekker werken! Prima toch, niets mis mee, even centjes verdienen en goed aarden op 'een' plek, anders word je een nomade. Laat Annie's Place voor een tijdje tevens Daisy's Place zijn. Hou van jou, kus mama.

Margareth

Geweldig schat dat je er even goed tegen aan gaat,(zijn zeker wel erg blij met jou) van alle markten thuis lees ik al, lekker muntjes verdienen en daarna weer verder gaan met wat je allemaal al in je bolletje had om te gaan doen,TOP, dat doe je wat mij betreft erg goed.
Bedankt voor je berichtje lieverd,hele dikke pakkerd!!!
Mag.

Arna

Hey Doppie,
Zo zo hard aan het werk!!! Aangezien je nu ervaring hebt met schoonmaken kan je wel bij mij aan de slag als je weer terugkomt hahaha. Nee hoor top hoor dat je een leuke baan hebt. En al die centjes verdienen is ook niet verkeerd. Ben benieuwd naar weer wat nieuwe foto's. Hier gaat alles lekker. De kids kunnen nu allebei lopen dus ben de hele dag achter ze aan aan het rennen (lees: ook goede workout :-).
Dikke X Arna

marian bleeker

Hey Daisy, heb pas nu je weblog ontdekt. Fantastisch dat je het zo naar je zin hebt. Vind het vét stoer van je! Maar dat wist je al. Hier alles goed, mis alleen mijn kapster wel....;-). Meis, hou je haaks, geniet, en nu ik je weblogontdekt heb houd ik je in de gaten.Kizzz,Marian,Irene,Jan en Paul

opa

hai Dais, heb je berichten gelezen en ik ben blij dat het zo goed met je gaat. Ik mis je wel en ik hoop dat je niet te lang weg blijft. Dikke kus Opa.

Yara

Heey Dais,

Heb vandaag dan toch eindelijk me haar laten verfen door jou en mijn moeder.. moest toch maar weer een keer gebeuren, je ziet het niet zo snel als het uitgroeid maar je bent nu toch alweer een hele tijd weg dus moest toch maar weer een keer gebeuren. We wouden eerst gewoon hetzelfde doen als wat jij altijd deed.. maar we hebben i.p.v. die ene rode kleur een donkerdere kleur gekozen. Wel een beetje geklungeld met ze 3e maar this uiteindelijk toch wel goed gekomen. (wel bijna een aantal rare vlekken op me gezicht door de verf maar gelukkig net op tijd weggehaald) alleen toen we bijna klaar waren was de verf op dus nu heb ik aan de onderkant een andere kleur :P maar het valt niet zo heel erg op dus ziet er nog wel leuk uit!! maar wat nu?? zal toch weer een keer geknipt moeten worden dus zal toch naar een andere kapper moeten.. hoop dat het goedkomt!!

nou dais hoop dat ik je weer keer op skype spreek vond het leuk je vorige week ff gezien te hebben :D

Kus!!!!!! xxxx