Daisykomtnooitmeerterug.reismee.nl

Adelaide to Alice Springs

Goedemiddag,

Ik heb mezelf even terug getrokken van de zon en het zwembad om jullie op de hoogte te brengen.

Ik ben op dit moment in Alice Sprins. Zo'n beetje het midden van het midden van Australie. En met andere woorden ... in The Middle Of Nowhere. Het is wel een leuk stadje. Niet zo groot en erg gemoedelijk. Wel heel veel Aborigini's en ben niet echt gesteld op hun, overdag gaat het wel maar s'avonds worden ze een beetje vreemd. Dan hebben ze gedronken en zijn ze erg schreeuwerig. Maar kom hier niet op straat savonds dus dat scheelt.

De reis van Adelaide naar Alice Springs was lang, warm en vermoeiend. En eigenlijk super saai. Ben eigenlijk niks tegen gekomen. Het is allemaal woestijn en niks niks en niks. Ben onderweg in Cooper Pedy gestopt. Dat was leuk want mijn hostel was onder de grond. Erg grappig. Heb foto's die ik zal uploaden.

Ben nu in Annie's Place hostel in Alice Springs en ben lekker aan het werk. Verhuis morgen naar de Staff-woning en heb daar lekker mijn eigen kamer. Ben deze week veel aan het werk in de schoonmaak maar moet vanavond helpen in de keuken. De eigenaren hebben ook een hostel in Adelaide (daar sliep ik) en ze hebben me gevraagd of ik naar Alice Springs wou komen om daar voor hun te werken. Ze zijn zoveel mogelijk werk voor me aan het regelen en zal komende tijd lekker in de weer zijn en hopelijk lekker wat geld verdienen zodat ik weer lekker kan door reizen.

Ik had een baantje op een polo stal in Adelaide. Dat wil zeggen de polo paarden trainen, verzorgen, voeren en het erf bijhouden. Ze gingen alleen zo anders met hun paarden om dan dat ik (de afgelopen 15 jaar) gewend ben dat ik me daar niet op kon en wou aanpassen dus hebben aangegeven dat ik daar niet wou blijven werken. Was jammer want de mensen waren heel aardig en had leuke meiden waar ik mee werkte maar ik wil niet op een andere manier met paarden omgaan dan ik gewend ben.

Verder heb ik niet veel te melden. Heb het nog steeds lekker naar mijn zin en nog steeds erg happy

Laughing
. tot volgende keer maar weer.

Veel liefs en een dikke kus.

Margareth

Hallo lieve schat,

Dat van die paarden, had ik van je mam gehoord en dat kan ik me heel goed voorstellen dat je dat niet doet, dat zegt toch maar weer iets van jou lieve karakter,maar dit wat je nu doet, lijkt me ook wel gezellig om even een paar centjes te verdienen,want dat moet wel lief, wil je lekker verder kunnen gaan
Jakkes, zijn dat die enge kerels (op tv gezien)zonder drank, eigenlijk ook al zeer apart,geen vriendjes voor jou lijkt me.

Een eigen kamer! toe maar, toppie!!!
Fijn dat je na die lange, maar vooral saai rit, nu heerlijk aan het genieten bent, zwembad, ZON,ga maar weer snel terug naar dat plekkie,maar wel bedankt dat je ons toch weer even laat weten hoe het met je gaat, geweldig lief!!!

Lieve schat, in gedachte een dikke warme pakkerd voor je.
(als jij happy bent,zijn wij het ook)

XXXXXXX Mag.

vera knol-stork

lieve daisy, jammer dat het met de paarden niet zo ging zoals jij het wilde. Misschien kom je nog de "kans"
van je leven tegen om goed met de beestjes om te gaan.
De aboriginals zien er anders uit, maar zullen toch niet allemaal eng zijn!! Zij zijn wel de enige die met hun land verweven zijn...
Nou ja je hebt werk en wie weet wat er op je pad komt.
Bij ons gaat het prima, Jan druk.. ik af en toe shoppen met je mams. Gezellig en wij hebben het natuurlijk ook over jou. (Alleen maar goede dingen.) Tot mails en de groetjes van alle knollies.....
x vera

Yara

Heey Dais,
Jammer dat het met de paarden minder leuk was dan je had gedacht. Maarja je moet doen wat je zelf wil en anders kun je inderdaad beter wat anders gaan zoeken. Leuk dat we nog ff gemsmt hebben :D hoop dat ik je snel weer even zie op skype, nou veel plezier lieve dais!!

.XXX..XXX.
..XXXXXX..
....XXXX.....
......XX.......

Mama

Lief kind van ons, daar in het verre Alice Springs, omringd door greapy bushmen..... :mouth: ...... pepperspray'tje naar je toesturen?

Davida, Maikel en baby

Heeeej lieve zus!

Nou goed om weer even een update van je te lezen!
Ik heb er erg op zitten wachten! Ondanks dat we elkaar toch regelmatig spreken vind ik het erg leuk om te lezen wat je allemaal doet.

Wat een verademing dat je die aboriginals maar eng vind! Ik zou er nooit overheen komen als je er een tegen komt die je hartstikke leuk vind. Dan woon je straks in zo'n hutje van koeienstront! whahaha Nou ik moet er niet aan denken, maar ik ken je langer dan vandaag en ik weet dat jij daar ook niets van moet hebben.

Ik vind het erg jammer dat het niets is geworden met die paardjes. Dat had nou juist een heel tof baantje voor je geweest. Maar ja.... zoals moeders ons geleerd heeft; Altijd je hart volgen! Dus dit is prima zo. En btw je hebt nu toch ook weer een "leuk" baantje? Alleen hoop ik wel dat je er wat geld mee verdiend. Anders gaat het nog niets worden.

Ik ben erg benieuwd naar je foto's. Ik ga ze nu meteen even bekijken. Maar eerst even mijn verhaaltje aftikken!

Hier gaat alles goed. Ik heb het druk op mijn werk, net als Davida. We hebben nog steeds veel lol van de zwangerschap en de baby groeit als kool! As. zondag nog 8 weken. Ik verwacht alleen niet dat je dan al thuis bent.... (had stiekem ergens nog de hoop dat je dan al thuis zou zijn) Dan had je de baby meteen kunnen zien. Maar via skype gaat dat ook hoor! En trouwens dan ruik je ook die poepluiers niet! hahaha weer zo'n voordeeltje! ;)

Nou ik hou ontzettend veel van je! Doe rustig aan en geniet met volle teugen van het weer en de mooie omgeving! O en laat het even weten als je een echte wilde kangeroo ziet. Daar hou ik zo van! ;)

Dikke kus van ons drietjes!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

ellen van leeuwen

hai daisy, ik dacht lang niets gelezen..dus effe zoeken op je site en jawel weer een berichtje.
volgens mij zit je nu in dat gehucht dichtbij het plekje waar flying docters werd opgenomen...ken je dat of was dat voor jou tijd wha ha ha....pfff ik voel een kleine generatiekloof...wha ha Afijn...Je hebt het volgens mij nog wel naar je zin daar he ? NOu blijf er nog maar effies want het wordt hier weer kouder volgende week en Sinterklaas bestaat toch niet...(heb ik Beau ook maar vertelt tijdje terug..snik )
Nou meid...veel plezier en we lezen elkaar weer.
Greetz, Ellen ...

Kiki Schipper

Hé lief nichtje van me. Ik zit hier in de kou,het sneeuwt vandaag. Het eerste sneeuwbuitje van deze naar zij zeggen koude winter. En jij zit dan heerlijk in de warmte. Raar idee! Ik ga straks de stad even in voor de sintcadeautjes. Komende vrijdag op school vieren. Rixt,Yara en Sharon zijn dit jaar de pieten. Gezellig! Zondag vieren we zelf sinterklaasfeest met de ouders van Rixt en natuurlijk Rixt en Tim zelf. Doen we al heel wat jaartje en dus ook dit jaar.
Het Sintfeest zal wel bij jou zo voorbij gaan wat het is een echt Nederlands feest. Verder gaat alles zijn gangetje hier. Yara ligt natuurlijk nog haar roes uit te slapen en wij gaan alvast de stad onveilig maken.
Zorg je dat je niet té hard werkt. Denk eraan je kwam voor de lol,vergeet dat niet.
We missen je echt, veel liefs Kiki