Daisykomtnooitmeerterug.reismee.nl

Great Ocean Road deel 1

Hoi iedereen,

Nou we zijn inmiddels lekker op weg. We zijn op dit moment in Apollo Bay. Leuk klein plaatsje aan de Great Ocean Road. Zitten in een heel leuk hostel, erg gezellig. Vandaag heerlijk gerelaxed, langs het strand naar het dorpje gelopen. En daar een rondje gemaakt en weer terug gegaan. Het is heerlijk weer, erg zonnig maar wel veel wind wat een onwijs spectaculaire zee oplevert. Ik zal kijken of ik weer wat foto's kan uploaden. Gisteren eerste wilde koala's gezien. Heel leuk. Fluffige bolletjes.

Morgen weer lekker verder. We weten nog niet waar we eindigen maar dat zien we allemaal wel.

Verder niet echt veel meegemaakt. Dus kan niet echt veel meedelen.

Tot schrijfs.

Dikke kus en veel liefs Daisy

Margareth

Hallo lieve Daisy,

Koala's !! wat geweldig, dat je die hebt mogen waarnemen,bij mij weten, leven zij voornamelijk in de toppen van Eucalyptus bomen en bewegen ze zich vooral na zonsondergang en zijn enorme slaapkoppen (wel meer dan 18 uur per etmaal) dit houd dus wel in dat je weer in een super mooie omgeving bent en dat het echt treffen is zulke pracht diertjes te mogen zien.
Wat fijn dat het lekker weer is, dat veraangenaamd zo'n mooie rit natuurlijk,ben erg benieuwd wat er allemaal aan die Ocean Road te zien en te beleven valt, heel veel plezier(samen) lief en genieten geblazen!!!!!
Dikke pakkerd van Mag.

Mama

Hé lieverd, fijn dat je zo relaxed aan het toeren bent, gezellig voor je dat je met Rabea reist, toch ook wel heel leuk dingen met een ander te ondernemen. Al die mooie uitzichten zijn toch mooier indien je ze kan delen met een ander levend wezen. Tenminste dat lijkt mij zo. Nou travel maar lekker verder en we hopen dat je groene monstertje het een beetje blijft doen. Kus mama.