Daisykomtnooitmeerterug.reismee.nl

Lieve Mag ...

Lieve Mag (& Wout),

Speciaal voor jou een berichtje uit Australie op mijn blog.

Je bent waarschijnlijk mijn grootste fan

Wink
en voor jou geboorte dag is dit mijn kado'tje. Hihi. Hoorde gister van mijn paps en mams en las dat je gister jarig was dus vandaar ietsjes te laat.

Heb ook weer even wat foto'tjes erop gezet.

Ik vind het echt onwijs leuk dat je als een gekop mijn verhaaltjes reageerd en niemand kan je verslaan want je bent telkens de eerste. Leuk hoor.

Vandaag ben ik lekker wezen shoppen. Heb de meest geweldige schoenen gekocht

Laughing
, kon het niet laten. Waren ook heel goedkoop. Heb 3 leuke meiden ontmoet en we gaan vanavond 3 gangen dineetje koken met zijn alle. Dinsdag lekker stappen en met 1 van de meiden ga ik samen de Great Ocean Road rijden richting Adelaide. Erg fijn wat gezelschap.

Ik hoop dat je webcam het snel doet zodat we ff kunnen skypen van de week. Mijn aussie nummer is +61(0)432441170, kunnen we een dag afspreken.

Ik hoop dat je een onwijs leuke dag hebt gehaden dat al de mensjes die je liefhebt op je partijtje zijn gekomen.

Veel liefs en een hele dikke kus

Daisy

Margareth

Jaaaaa!!!! De webcam is aangesloten(heeft je vader gedaan). vandaag even oefenen hoe dat allemaal gaat,is voor het eerst voor mij,lijkt me geweldig om je te kunnen zien schat.
O heerlijk schoenen kopen, dat moet je ook niet laten, dat is een must, zeker als ze voordelig zijn,goed gedaan Dees.
Dat lijkt me heel gezellig, even een reis partner bij je,
kan je al het fraais wat je tegen komt, bespreken en samen van genieten,(en nog eens lachen)zeker als je zo een lange rit gaat maken,geweldige car zeg! hoop dat alles nu top is.
Lekker koken samen,echt gezellig, zorg wel,( met al dat loop en klim werk,)dat je goed aan je calorieën en vitaminen komt, want dat heb je echt nodig lief.
Zo'n kadootje heb ik nog nooit gehad,een bericht helemaal uit Australië(kan niet iedereen zeggen)bedankt meis.
Je hoort nog van me ,(natuurlijk hoor je van me) maar ik bedoel met het oog op het skypen.
Geweldige foto's weer,(voor al die ene,dat bedoel ik met calorieën) wat een land, daar krijg je nooit genoeg van, van zoveel fraais.
Lieve,Lieve, schat weer tot later.
XX Mag.