Melbourne
Goedemiddag iedereen,
Eerst wil ik iedereen bedanken voor de onwijs lieve bedrichten van iedereen. Doet me goed

Ik ben op dit moment in Melbourne, het begint hier ook iets warmer te worden dus dat is ook fijn. Zo lekker even relaxen op het strand. Lekker wat zonnenstralen opvangen. Zit nu met een leuk duits meisje op de kamer. Ze is erg aardig en relaxed. Verder is het hier wel wat rustiger dan in Sydney. De stad is erg leuk maar wel iets minder druk als Sydney.
De reis was in principe goed verlopen. Ben op donderdadmiddag gaan rijden en in Woollongong een hostel genomen. De volgende dag doorgereden naar Kiama, om vervolgens een touristen route naar Nowra te nemen. Deze ging via het binnenland naar Robertson en daarna via Fitzroy Fall terug naar de kust naar Nowra. Daar op een camping gestaan en mijn auto lekker schoongemaakt en een beetje ingericht. Na een onrustige nacht (veel wakker en heel vroeg eruit, niks voor mij dus) een heel stuk naar beneden gereisd naar Eden. Onderweg wat leuk plaatsen gezien en mooi plekjes ontdekt.
Eden had een hele mooie camping aan het strand. De volgende ochtend wou mijn auto echter niet starten

Vervolgens voor 1 dag geadopteerd door Trish en Berry. Zij stonden ook op de camping en zagen dat mijn auto was weggesleept dus zij vroegen of ik bij hun een kop thee wou drinken. Met hun mee gegaan en lekker thee met koekjes gekregen, daarna met hun gelunched en Berry heeft me geholpen met mijn auto (moest onderdeel halen e.d.). S'avonds toen ik eindelijk mijn auto weer had door gereden naar Cann River. Hier een motel genomen want het was zo koud en ik wou ff lekker relaxed kunnen douchen en relaxen. Van hieruit weer een heel stuk gereden richting Melbourne. Uiteindelijk in Drouin uitgekomen. Hier op een camping gestaan en ook hier was het weer flink koud. Op de camping waren 3 heren (Brad en Chris, 2 broers en Spish een poolse australier)een kampvuur aan het maken dus daar lekker bij gaan zitten. Was eeeeerg lekker warm en gezellig. Echte australische stew (stoofpot) gekregen, was erg lekker en daarna tv gekeken in hun cabin. Lekker warm. Hihi.
De volgende dag naar Melbourne gereden, was maar een klein stukje dus dat was erg lekker. In het hostel Coffee Palace ingecheckt. En lekker relaxed de rest van de dag. De volgende dag naar de Travellars Auto Barn (keten waar ik mijn auto van gekocht hebt) om mijn beklag te houden. Moest de volgende dag terugkomen want dan zou de regiomanager erzijn. De rest van de dag de stad een beetje bekeken. Best leuke stad. Heel veel leuke kledingwinkels

Nou dat was het wel weer voor even. Tot gauw.
Veel liefs en een dikke kus
Hallo lieve schat,
Wat een heerlijk lekker lang verhaal zeg,dat ga ik dus nog een aantal keren goed door lezen,dit is echt een kadootje(ben jarig vandaag) zet de PC aan... en ja hoor Daisy in beeld, daar kijken wij allemaal naar uit, om te weten hoe het met je gaat.Wat vervelend met je auto! maar misschien met een doel, want nu word hij dus helemaal goed onderhanden genomen en kan je zonder ellende heerlijk verder reizen.
Wel heel fijn dat het weer, de goede kant uit gaat, maakt alles toch aantrekkelijker,is ook beter voor je lijfie,(maar bij zo'n vuurtje zitten met een paar leuke gasten heeft ook wel wat!!!)
Walvissen!!!! geweldig je weet ik ben enorm van de diertjes, maar om die in het eggie te zien, wauw.!!!!
Ben afgelopen zondag naar museum Naturales geweest in Leiden, werkelijk geweldig, ik heb dus mogen genieten van het skelet van dat vissie,(wat een kanjers hé?
Wel lieverd, ik ga nu me hutje verbouwen, voor al die gezellige mensen die straks komen om mijn geboorte dag op te vrolijken, jammer dat je er niet bij bent, maar oké, ik begrijp dat je wel wat beters(maar vooral leukers) te doen hebt.
Bedankt weer voor je uitgebreide verhaal(ga zo door!!!)
Een hele DIKKE omhelzing, van Wout en Mag.XXXX
Hé lieverd, nou wij zijn blij te lezen dat het zo goed met je gaat. Zoveel leuke en lieve mensen ontmoeten is een groot goed. En dat je walvissen hebt gezien is natuurlijk helemaal geweldig! Goed dat je het all in pakket hebt genomen bij je auto. Wordt alles uiteindelijk toch weer goed geregeld . Als ik het goed begrijp val je dus nog steeds af? Zien we je straks nog wel via de webcan of kijken we langs je heen als er een vlieg op het beeld zit? De vorige keer herkende we je al bijna niet :) Leuk voor Marg dit cadeautje, het is inderdaad het eerste wat ze doet hoor als ze wakker wordt, even checken of Dais weer wat nieuws heeft. Ze schuift die hele Wout plompverloren opzij in haar weg naar de pc. Hij zegt:"Goedemorgen Marg". Zij zegt:"Opzij, opzij, opzij". Ik vind het persoonlijk erg grappig! Nou lieverd, hopelijk gaat het met je groene monster beter en repareren ze alles goed. Opa geeft het advies mee gewoon een nieuwe auto te eisen. Maar een goede reparatie is ook in orde. Tot spreeks, liefs mama.
WOW ik ben nu officieel ONTZETTEND jaloers!
Ik dacht dat ik stoer was met m'n dolfijnen.. Kom jij aan met walvissen! Grr.... Het was een lekker, leuk lang verhaal. Dus ik ga er vanmiddag effe rustig op reageren. Ik heb nu iets belangrijkers te doen! Met je skypen!!!! Jippie.
Mocht ook wel weer want vorige week moesten we skippen. Kan je vertellen dat ik er nu al de hele week naar uit kijk. Vond het maar niks om je niet effe te spreken. Maar ja, dat is mijn tekortkoming. Trek je daar maar niets van aan! Tot zo lieverd! Love you!
Ps. van harte gefeliciteerd Margareth!
Hoi Lieverd
Vervelend van die auto, loop je toch de hele dag een beetje af te wachten. Een voordeel hij wordt nu helemaal nagekeken en gerepareerd dus dan moet je je veilig voelen. Fijn je vanochtend even te hebben gesproken. Je ziet er relaxed en erg goed uit. Veel liefs, heel veel liefs Kiki
Heey Dais,
Fijn dat je het zo leuk hebt daar. Alleen beetje jammer van je auto, toch vervelend. We hebben net ff skype op me laptop geinstalleerd want op de huiscomputer wou het niet echt lukken. Men zegt dat je meestal op zaterdag op skype komt dus volgende week maar ff kijken of het vanaf ons huis ook lukt.
Toch wel raar hoor dat je helemaal aan de andere kant van de wereld zit.. begin je nu toch wel een beetje te missen!! Moest ook maar weer is wat sportiefs gaan doen dus ik ga nu elke week met een paar mensen naar aquajoggen.. haha leuk joh met al die oude mensen maar het is toch nog wel zwaarder dan het lijkt.
Nou Dais ik stop weer hoop dat ik je volgende week nog ff kan zien met skype.. ik hoor van iedereen dat je er heel goed uitziet dus het zal wel goed gaan daar in aussie.
Dikke kus!!! Yara