Op naar de weg ....
Goedemiddag allemaal,
Nou het is zover, ga zometeen mijn auto ophalen. Mooie grote groene station. (Echt mooi is ie niet mee jah .... :D)
Ga daarmee een stuk van The Great Ocean Road bereizen. Moet geweldig zijn. Vandaag wat inkopen gedaan, kussen, deken, handdoeken e.d. Moet helemaal goed komen.
Zal iedereen hier erg missen maar heb ook wel onwijs veel zin om nu echt Australie te gaan bekijken. Daar ben ik natuurlijk voor gekomen. Ik heb drie maanden de tijd om van Sydney naar de grens van South Australia te komen (papierwerk). Ik kan dus in 3 maanden heel Victoria gaan bekijken en misschien wat werken daar. Had op het internet al e.e.a. aan baantjes gezien (Dairy Farm en Family Bakery, dus ik denk dat het wel goed komt met een baantje.
Ik zal vragen of iemand hier een foto wilt maken van mij en mijn auto. Dan kan ik die z.s.m. op het internet zetten. Is misschien wel leuk.
Nou dat is het wel even.
Tot gauw, dikke kus
Lieve Daisy,
Jaaaa!! nu gaat het echte grote avontuur beginnen, eventjes uit gefeest, nu wel geacclimatiseerd, tijd om met je eigen grote groene monster er op uit te gaan.(foto zou wel heel leuk zijn)
Je bent alweer 3 weken weg, dus een normale vakantie had eigenlijk al om geweest, maar voor jou begint het grote avontuur, wij reizen met ze allen echt met je mee,(terwijl je geen last van ons hebt, grapje!!!!!)
Lieve schat, ik ga vandaag met je Mamsie er een gezellig dagje van maken, (wij mogen toch ook wel wat!! toch!!)
Hele dikke pakkerd. xxxx
Mag.
Hey zus! Nou heb maar meteen effe gegoogeld op THE GREAT OCEAN ROAD. En O mijn god wat ziet dat er fantastisch uit! Ben zo benieuwd naar wat je allemaal voor mooie dingen gaat zien! Op internet ziet het er echt al fantastisch uit! Laat staan in het echt!!!
En wel een beetje voor je kijken en op de weg letten hé! Niet teveel naar al dat moois kijken terwijl je rijdt want je rijdt zo die enorme plomp in zag ik al op de foto's op internet! whahaha
Ben blij om te lezen dat je het erg naar je zin hebt gehad met alle mensen die je hebt leren kennen in het hostel. Maar tijdens je reis ga je ook vast weer andere leuke mensen tegenkomen. En zeker als je gaat werken. En dan nog effe wat, ik zie dat sollicitatiegesprek van je al voor me: Hello i'm Daisy and i would like to work on your farm, the Daisy farm! Whahahaha ben je geheid direct aangenomen! ;-p
Zoals je ziet volgen we je allemaal druk (die Margareth was er weer vroeg bij! haha). Dus blijf vooral lekker verhalen schrijven want ik check elke dag wel 10 x of er weer een nieuw verhaal van je staat!
Hou enorm van je en tot snel!
Ps leuke foto's!!!
xxxxxxx Maikel
Hoi Lieverd
Ik zit op mijn werk en lees net je mail.
Ik laat mijn werk maar even liggen want kind : Wat ben ik jaloers op je. Heerlijk dat vrijheid/ blijheid gevoel. Natuurlijk weet ik dat ook dan sommige dingen best wel tegen kunnen vallen maar.....geniet ervan met volle teugen.
Fijn dat je deze kans hebt gepakt. Wat is het een ontzettend mooi land hè! Yara weet het inmiddels ook al zeker,ooit gaat ze dit ook doen! Tja ik ga maar weer eens aan het werk, veel liefs, dikke kus, Kiki
lieve daisy,
geweldig op pad met je eigen "hulk".
Go with the flow, zal wel lukken! Geniet ervan en
wij volgen je spoor. Het werken ergens zal ook
zeker lukken met zo'n stuk als jij.
Groetjes van onze hele familie.....
Vera.
He Daisy wat fijn om te horen dat alles naar wens gaat! En dan ook nog zo'n mooie grote groene kikker tot je beschikking wat wil je nog meer :) Ik vind het nog steeds heel moedig dat je daar in je uppie zit! Vrienden van mij hebben een soortgelijke trip gemaakt en sommige plaatsnamen komen me bekend voor, leuk hoor, de meeste plekken schijnen oogverblindend mooi te zijn!! Heel veel fun on your roadtrip :)
Bij ons op stal gaat het redelijk. Lia belde net dat de dierenarts bronchitis heeft geconstateerd bij Charmeur :( 2 weken mag hij niets doen, vooral niet inspannen waardoor hij kan gaan hoesten, arme meurtje en Peter het paard van Marieke is uiteindelijk tot overleden sinds gister. Het leek beter met hem te gaan maar door een koliekaanval is de darm gescheurd, nou beetje minder leuk om te vertellen natuurlijk maar dan blijf je toch een beetje op de hoogte van wat hier gebeurt. Marjolein doet het heel goed me Hidante in de les, ze zijn een leuk stel. Met Philly en mij gaat het ook heel goed in de les. Tegenwoordig mag ik helpen om Burberry zadelmak te maken, dus longeren, veel poetsen en laten wennen aan alle dingen die eng zijn en dat zijn er nogal wat hahaha maar met veel geduld, vertrouwen en liefde en vooral al die snoepjes gaat het heel goed!
Nou meis ik wens je nogmaals veel plezier en sterkte daar en ben je die knappe australian al tegen gekomen :)
Dikke kus Lise
Hoi lieverd, nou het zal je niet meevallen al je vriendjes en vriendinnetjes achter te laten, want ik weet hoe gezellig je het hebt gehad! Dus toch weer dapper van je dat je je reis voortzet. Ik hoop dat je veel plezier van je groene monster zal hebben. En niet vergeten:"ZE RIJDEN LINKS". Dus drie keer kijken, netjes zoals moeders je geleerd heeft. Super veel plezier lieve schat, hou van je.
Heej Daisy!
Via hyves kwam ik op je site terecht en ik vond het wel leuk om je verhalen te lezen! Heel dapper dat je dit doet en heel veel plezier de komende tijd die je nog tegemoet gaat! Groetjes Ilona (hanssen)
He lieve Daisy het lijkt me ontzettend mooi om met de auto te toeren zo langs de ocean road,ik zou zeggen geniet ervan,ben heel benieuwd naar je auto.
Lise heeft je al ingelicht over het wel en wee op stal,dat was weer minder,verders heeft Elias de loopstal in de nieuwe schuur in gebruik genomen,er komen 4 nieuwe pension klanten bij,dus word weer wat drukker.
ja en met phantom en Moi gaat het zijn gangetje.
Nou lieverd ik zou zeggen geniet ervan,wel oppassen he. Dikke kussss