Nog even ....
Mijn laatste dag werken ... en dan is het bijna zover.
Ik heb gister met moeders lekker alles rustig klaar gelegd en ingepakt. Mijn tas is nog lang niet vol dus er ken nog lekker wat bij.

Jullie zullen mijn volgende berichtje wel lezen en deze zal ik waarschijnlijk vanuit Australië sturen. Ik zal er voor jullie een foto'tje bij zetten van waar ik op dat moment begeef. Zullen jullie vast leuk vinden

Veel liefs,
Daisy
Nog een paar dagen en dan is het zover. Tjee wat zullen we je missen. En dan zit je ook nog zo ver weg. Nou ja het zal een, niet te beschrijven, ervaring worden. Een kans die niet veel in je leven zal voorkomen dus genieten is het belangrijkste woord dat moet blijven hangen. Dinsdag gaan we je met wat mensen uitzwaaien en dan gaat het beginnen. Het volgende bericht zal dus wel komen als je al in Australie zit.
Liefs je vader
Hey Doppie,
Hoe was je laatste dag werken?
Ben je al zenuwachtig voor de grote reis?
Meis, wat ga jij een groot avontuur tegemoet!!
Leuk dat je zondag a.s. nog even naar huize Pool-Kindt komt voor een 'knuffel'.
Dikke kus Arna, Romy&Nikki en ook van Mike
nou jaaaaahhh laatste werkdag ???? Je was aanwezig ...maar daar was alles mee gezegd toch ??
wha ha ha......enne vergeet je paspoort niet :-)
Greetz Ellen...
Hey Daisy,
Heel veel plezier op je mooie reis en genieten van de dingen die op je pad komen. En heel heel heel veel foto's maken, zodat je je reis mooi kan vast leggen.
Ik zal heel veel aan je denken. Het is namelijk een super ervaring en een land waar ik zeker x op x weer terug zal gaan!
Natuurlijk ga ik je in de gaten houden waar je zo al uit hangt en ben heel benieuwd naar je verhalen. En mocht je nog tips willen over een plaats/streek dan hoor ik het wel.
Dikke kus en goede reis.
Hey zus!
Nou ik ben blij dat je dat etentje nog hebt gegeven gisteren. Ik vond het erg gezellig en was blij dat ik je nog effe lekker lang kon zien en knuffelen!
Daaf en ik hebben het erg gezellig gehad.
Nu is het aftellen geblazen. Nog zo'n 30 uur voor je gaat. Je grote avondtuur tegemoet! Ik wens je super veel plezier en een hele mooie, fijne, leerzame en veilige reis toe!! :-) Aan de voorbereidingen kan het in iedergeval niet liggen. Ik hoop dat je heeeeeel mooie dingen gaat zien.
Tot morgenochtend he!
Hele dikke kus Maikel
Zo lieve pom. dit is dus echt je laatste dagje thuis. We hebben gisteravond een super gezellig etentje gehad en je hebt nu zo onderhand iedereen wel geknipt en geschoren. Dus ook al je "klantjes" zijn netjes achtergelaten. Vandaag de laatste spulletjes ingepakt en je papierwinkel geregeld. Je bent er klaar voor, laat het avontuur maar beginnen. Reuze spannend allemaal. We gaan je morgen uitzwaaien en dan sta je voor een lange tijd op eigen pootjes. Je hebt alles tot in de puntjes voorbereid dus daar kan het niet aan liggen. Nou lieverd tot snel via de skype! Dikke kus van mama.
leuk dais een heel avontuur bianca is ook eens een jaar weggeweest was fantastisch voor haar ,konden haar tussentijds even terug laten komen, hadden 10 mille gewonnen in het casino. laat men en stef dat ook maar eens proberen heel veel plezier
Hey zus! Hoe gaat ie daar? Ben je al flink aan het shoppen? Of lig je voor pampus in je hotelkamer?
Hoe was de vliegreis? Ik heb thuis meteen het vliegtuig waar je inzat opgezocht en dat zag er wel vet uit. Ik hoop alleen maar dat je geen vent van 140 kilo naast je had zitten :)
Hoe zijn je eerste indrukken daar? Is het mooi?
Kun je het allemaal een beetje vinden?
WOW Ik heb zoveel vragen. Ben erg benieuwd!
Ga maar ontzettend genieten de komende tijd.
Dan laat je het missen maar aan ons over! :)
Dikke kus je broer!
Hoi daisy, wij willen jou een hele super mooie en fijne tijd wensen. Een heel avontuur, dat nu gaat beginnen. Wij gaan je lekker volgen via jou site en gaan daar fijn van genieten. Goede reis en hou je taai. dikke kus van Dolf en Gonneke
Hoi daisy. jou super avontuur is begonnen, ga er alles uithalen wat er in zit.en wij volgen je op de voet,maar die grapjes dat je nooit meer terug komt, pikken we natuurlijk niet !!!! Een super mooie gave gezellige tijd daar,en veel succes, Dikke kus Genk&Herrie
lieve daisy, ja dan opeens is het zover. Je bent al weg.
In ieder geval veel lol maken (dat is je wel toevertrouwd)
en veel zien. Wij zullen aan je denken en lezen je reisverhalen wel.
Liefs en groetjes Jan en Vera Knol